Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Modersmålslärare i engelska


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället. Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgarens vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, elevhälsa SFI/Vuxenutbildning samt språkcentrum. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Modersmålslärare ingår i en central enhet, Centrum för språk och stöd och arbetet kommer att utföras på såväl Språkcentrum som på olika skolor/förskolor i hela Strängnäs kommun. Du kommer att vara en av ca 15 modersmålslärare, som har hela Strängnäs kommun som arbetsfält. Centrum för språk och stöd leds av en verksamhetschef.

Arbetsbeskrivning
Undervisning i engelska som modersmål från F-klass till gymnasium och vid behov ge studiehandledning på engelska till elever i behov av språkstöd. Du ska på ett självständigt sätt planera och genomföra undervisningen på olika nivåer, ofta i heterogena grupper där du följer Läroplanen, Lgr 11 med den nationella kursplanen i ämnet Modersmål.

Kvalifikationer
Behörig modersmålslärare eller har en dokumenterad motsvarande pedagogisk högskoleutbildning, samt goda kvalifikationer i svenska i tal och skrift. Goda kunskaper om det svenska samhället är nödvändigt samt goda kunskaper i våra styrdokument.

Erfarenhet av undervisning på engelska är meriterande.

Grundläggande datakunskaper krävs. Körkort och tillgång till egen bil är bra men ej nödvändigt.

Viktiga personliga egenskaper är:
God samarbetsförmåga, stor ansvarskänsla, förmåga att arbeta självständigt och flexibilitet är viktiga förutsättningar för tjänsten. Du ska se möjligheter i det pedagogiska arbetet och skapa en miljö där eleverna ges möjlighet att lyckas och nå sina kunskapsmål.

Utdrag från polisens belastningsregister för förskoleverksamhet/skola/skolbarnomsorg krävs. Beställ gärna detta i god tid. Det tar några veckor innan det begärda utdraget kommer.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tidsbegränsad till: -
Tillträde enligt ök. Tjänsten tillsätts under förutsättning att elevunderlag finns. Sysselsättningsgrad 10% Bifoga lärarlegitimation (om sådan finns) med din ansökan.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-08-15
Ange referensnummer: 410/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Michael Martinsson
Verksamhetschef Centrum för språk och stöd
Telefon: 0152 29752
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >