Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Visma Rekrytering för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Visma Rekrytering i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

Undersköterska, Hemtjänsten MÅS (vikariat)


Arbetsplatsbeskrivning:
Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Vi arbetar för att man ska kunna leva ett självständigt liv utifrån egna förutsättningar. Uppdragen i Hemtjänsten präglas av att tillhandahålla vård och servicetjänster av högsta kvalitet. Här gör vi skillnad. Hemtjänsten MÅS har ca 60 st medarbetare som bidrar till många kunders vardag genom den kommunala hemtjänsten.

Arbetsbeskrivning
I ditt arbete bidrar du till hemtjänstens verksamhetsförbättring och till god kvalitet hos våra kunder. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som undersköterska inom hemtjänsten i MÅS är att ge våra kunder omsorg och service genom att bemöta deras individuella behov och önskemål i det egna hemmet, utifrån beviljat bistånd enligt socialtjänstlagen. Du utför även vissa hälso-och sjukvårdsinsatser på delegation från sjuksköterska. I arbete ingår daglig dokumentation.

Kvalifikationer
Vi söker dig som

-har examen från Omvårdnadsprogrammet eller har annan likvärdig utbildningsbakgrund
- har erfarenhet av att arbeta inom hemtjänsten
-har B-körkort för manuellt växlad personbil
- har god förmåga att uttrycka sig både i tal och skrift.
-sätter kundens behov i centrum, är lyhörd, omdömesgill och respektfull
-bidrar till öppenhet och tydlighet i kommunikationen och samspelet med kunder och kollegor
-aktivt bidrar till en god arbetsmiljö.

Det är meriterande med god datorvana genom t ex användning av dokumentationssystemet TRESERVA och planeringssystemet TES.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du delar kommunens värdegrund, utveckling, respekt, öppenhet och tydlighet.

Välkommen med din ansökan redan idag, urval pågår löpande.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Längd: Tillsvidare
Beskrivning Längd: Tillsvidare
Tidsbegränsad till: -
Tjänsten är ett vikariat från och med omgående till och med 30 september 2018 . Sysselsättningsgrad 80%.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2018-03-04
Ange referensnummer: 47/18
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Jenny Andersson
Enhetschef
Telefon: 0152 297 48
Mobil: -
E-post: -

Namn: Katharina Andersson
HR-specialist
Telefon: 0152 293 67
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Kommunal
(Expedition)
Telefon: 0152 291 94
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >