Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Fritidspedagog till Åkerskolan


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Åkerskolan är en grundskola med ca 460 elever i årskurserna F-9 i kommunens östra del som ligger i en vacker miljö. Lokalerna är till största delarna nyrenoverade. Skolans läge bjuder på enorma möjligheter där det i direkt anslutning till skolgården finns idrottsplats, ishall, badhus, idrottshall, elljusspår och stora gräsytor. Vi driver utvecklingen av våra skolor utifrån vår gemensamma programförklaring för det pedagogiska ledarskapet. Det finns också en gemensam utvecklingsplan inom ramen för vårt skolutvecklingsprogram. Under innevarande läsår prioriterar vi utvecklingsarbete kring formativ bedömning. Kommande läsår har vi inkludering och IKT i fokus. På Åkerskolan befinner vi oss i en spännande utvecklingsfas där vi alla tillsammans, elever, vårdnadshavare och personal, ska ta Åkerskolan till en högre nivå. Vill du vara med på vår utvecklingsresa där vi gör varandra bättre, är du rätt person för oss.

Arbetsbeskrivning
Som fritidspedagog på Åkerskolan kommer du att arbeta såväl i fritidshem som med samverkan i skolan.
Du ska i ditt arbete stimulera elevens utveckling och lärande samt utgå från en helhetssyn på eleven.
Vi arbetar för att skapa goda lärandesituationer för alla elever och verkar för att göra detta till en angelägenhet för hela skolan. Tillsammans med övrig personal driver och utvecklar du fritidsverksamheten samt är delaktig i skolans verksamhet.

Vi erbjuder dig:
- planeringstid
- 2 planeringsdagar/år
- 2 kompetensutvecklingsdagar/år
- kostnadsfria pedagogiska måltider
- kommungemensamt nätverksarbete för fritidspersonal
- subventionerad friskvård
- Semesterdagar utöver semesterlagen, upp till 32 dgr/år.
- möjlighet att utvecklas


Kvalifikationer
Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog med uttagen legitimation.
Det är meriterande om du har dokumenterad erfarenhet av att ha arbetat som fritidspedagog.

Vi vill att du är trygg i din roll i barngrupper och har ett nära och bra samarbete med vuxna, både arbetskamrater och vårdnadshavare. Du ser alltid möjligheterna istället för hindren, då det är en förutsättning för att utveckla eleverna och verksamheten.
Det är viktigt att du ser din pedagoggärning som en "del i helheten" på vår skola.

För att lyckas behöver du:
- ha förmåga att samarbeta
- förena omsorg med pedagogik
- kunna använda dokumentation för att följa elevens utveckling
- ha viljan att utvecklas som pedagog bemötande och är bra på att bygga goda relationer med elever, vårdnadshavare och kollegor.Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Längd: Tillsvidare
Beskrivning Längd: Tillsvidare
Tidsbegränsad till: -
Urval och intervjuer kan ske under ansökningstidens gång. Välkommen med din ansökan redan nu!

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-07-20
Ange referensnummer: 374/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Anders Petersson
Rektor
Telefon: 0152 29801
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Jan Wall
Lärarförbundet
Telefon: 0152 298 18
Mobil: -
E-post: -

Namn: Åsa Ågren
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0706 711 097
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >