Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Visma Rekrytering för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Visma Rekrytering i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

Turistinformatör, sommarjobb


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 500 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 35 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommuns turistinformation söker sommarpersonal. Vi söker personal till Mariefreds turistinformation samt tjänster som ska vara ”mobila” på olika platser i kommunen, med utgångspunkt från Strängnäs eller Mariefred.

Arbetsbeskrivning
Strängnäs kommuns turistinformation har en hög ambitionsnivå när vi möter besökare och strävar efter att visa ett gott värdskap.
I tjänsten som turistinformatör kommer du att träffa besökare, vägleda och informera, även via telefon eller e-post, antingen i turistinformationen eller på andra platser i kommunen.
Du ska inspirera våra besökare till upplevelser i Mariefred och Strängnäs med omnejd och marknadsföra evenemang och besöksmål. Som medarbetare i turistinformationen har man en central roll och är destinationens ansikte utåt.

Vi hanterar mycket broschyrer så tunga lyft förekommer och broschyrställ skall fyllas på och hållas i ordning, vilket kräver ordningssinne.

Du måste kunna arbeta från början av juni till mitten/slutet av augusti 2018. Arbetstiden är schemalagd med ca 70% sysselsättningsgrad och innebär arbete även under veckosluten.


Kvalifikationer
Vi söker dig som

- har minst fullständig gymnasieutbildning
- har B-körkort och god körvana
- har erfarenhet av servicearbete, som guide/säljare/kundtjänst/reception
- har god datorkunskap
- har god kännedom om vår kommun
- hanterar svenska och engelska flytande, i både tal och skrift
- är serviceinriktad, positiv och har ordningssinne
- är social
- är van vid hög arbetsbelastning
- har ett professionellt bemötande, både internt och externt.

Det är meriterande med turismutbildning. Det är även meriterande med goda kunskaper i tyska.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du delar kommunens värdegrund, Utveckling, Respekt, Öppenhet och Tydlighet.

Vill du veta mer om vår verksamhet se www.strangnas.se/turism


Anställningens omfattning
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Deltid
Tidsbegränsad till: 2018-08-31
Minimiålder är 18 år.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2018-03-02
Ange referensnummer: 31/18
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 4
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Anette Lilja
Turismansvarig
Telefon: 0152 297 90
Mobil: -
E-post: -

Namn: Katharina Andersson
HR-specialist
Telefon: 0152 293 67
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Kommunal
(Expedition)
Telefon: 0152 291 94
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Kommunen tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >