Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Visma Rekrytering för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Visma Rekrytering i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

Vikarier till Bemanningsenheten, Äldreomsorg


Arbetsplatsbeskrivning:
Strängnäs kommun utvecklar individen, verksamheten och samhället! Våra 2 500 medarbetare verkar i en dynamisk organisation som gärna prövar nya vägar för att nå sina mål. Kommunens ca 35 000 invånare bor i attraktiva tätorter som Strängnäs, Mariefred, Åkers Styckebruk och Stallarholmen, eller i mindre orter med landsbygdskaraktär. Till Stockholm tar du dig på mindre än en timme. Bemanningsenhetens uppdrag är att förse äldreomsorgen med vikarier. Vikariaten kan se olika ut, både som dagsbehov eller längre vikariat.

Arbetsbeskrivning
Vi söker timvikarier som vill arbeta vid behov i Hemtjänst och på Särkskilt boende.
Uppdraget som vikarie i Bemanningsenheten i Strängnäs kommun är att ge våra kunder omsorg och service genom att bemöta deras individuella behov och önskemål, utifrån beviljat bistånd enligt socialtjänstlagen.

Du kan få arbeta på en eller flera enheter inom äldreomsorgen, beroende på enheternas behov. Du får förmånen att arbeta i Strängnäs, Mariefred, Stallarholmen, Åkers styckebruk eller Vansö.


Kvalifikationer
Vi söker dig som

- är utbildad undersköterska, under utbildning inom vård och omsorg alternativt har lång arbetslivserfarenhet av liknande arbete
- har datorvana och god dokumentationsförmåga
- har goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
- vill bestämma själv när och hur mycket du vill arbeta genom att lägga dig tillgänglig i vårt bemanningssystem Medvind
- är flexibel och trivs med variation
- har god samarbetsförmåga och kan ta initiativ.

Det är meriterande med B-körkort, det är även meriterande med erfarenhet av att dokumentera i Treserva och TES

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du delar vår värdegrund, utveckling, respekt, öppenhet och tydlighet.

Ansök redan idag, urval pågår löpande.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Erfarenheter: Erfarenhet krävs
Beskrivning Erfarenheter: Erfarenhet krävs
Tidsbegränsad till: -
Tillträde omgående enligt överenskommelse. För personer som inte är utbildade undersköterskor kan vi endast erbjuda anställning om max 11 månader.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2018-02-28
Ange referensnummer: 655/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform: Timlön

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 10
Arbetstid: Schema

Kontaktpersoner:
Namn: Jessica Fredin
Bemanningssamordnare
Telefon: 0152 297 72
Mobil: -
E-post: Jessica.Fredin@strangnas.se

Namn: Åse Thel Åström
Bemanningssamordnare
Telefon: -
Mobil: -
E-post: Ase.ThelAstrom@strangnas.se

Fackliga företrädare
Namn: Kommunal
(Expedition)
Telefon: 0152 291 94
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Strängnäs kommun sätter medborgarnas behov i centrum och arbetar hållbart över tiden. Vårt arbetssätt är mål- och resultatorienterat, vi arbetar enkelt och synligt - lätt att göra rätt och vi vågar pröva nytt! Med den enskilde medarbetarens, kollegors, kunder och brukares hälsa i åtanke tillämpar Strängnäs kommun rökfri arbetstid. Det är ditt ansvar som sökande att dokumentera din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen. Det innebär att om någon begär att få kopior på till exempel ansökningshandlingar är vi skyldiga att lämna ut dem. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >