Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Visma Rekrytering för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Visma Rekrytering i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

Sommarvikarier till Trygghetslarm och nattpatrull


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 500 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 35 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Arbetsbeskrivning
Ditt uppdrag som sommarvikarie blir att ge god service och omvårdnad till personer med beviljad trygghetslarm och nattinsats i hemmet
hos den enskilde.

Vi söker omvårdnadspersonal med varierande sysselsättningsgrad till sommaren 2017. Arbetstiden är schemalagd till dag/kväll eller natt.


Kvalifikationer
Vi söker dig som

- har erfarenhet av omsorgsarbete
- har data- och dokumentationsvana
- har giltigt B-körkort för manuellt växlad personbil
- har förmåga att ta eget ansvar
- kan skapa goda och trygga relationer med brukarens behov i centrum
- kan kommunicera på ett tydligt sätt, både muntligt och skriftligt
- är service- och samarbetsorienterad
- vågar pröva nytt.

Det är meriterande med relevant utbildning exempelvis undersköterska, samt tidigare arbete med TES, Treserva samt digitala lås. Det är även meriterande med erfarenhet från arbete med trygghetslarm/nattpatrull.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och vi vill att du delar Strängnäs kommuns värdegrund; utveckling, öppenhet, respekt och tydlighet.

Välkommen med din ansökan redan idag. Intervjuer och anställning pågår löpande.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Deltid
Längd: Tillsvidare
Beskrivning Längd: Tillsvidare
Tidsbegränsad till: -
Tillträde enligt ök. Sysselsättningsgrad 55% - 90%.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2018-04-30
Ange referensnummer: 28/18
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 5
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Sara Dahbo
Enhetschef
Telefon: 0152 295 71
Mobil: -
E-post: -

Namn: Katharina Andersson
HR-specialist
Telefon: 0152 293 67
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Kommunal
(Expedition)
Telefon: 0152 291 94
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >