Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Visma Rekrytering för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Visma Rekrytering i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

Semestervikarier - särskilt boende och hemtjänst


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad.

Arbetsbeskrivning
Vi rekryterar nu semestervikarier till verksamhetsområdet Äldreomsorg; särskilt boende och hemtjänst.

Ditt uppdrag blir att planera och utföra kvalificerat omvårdnadsarbete som innebär att ge våra brukare omsorg och service genom att bemöta deras individuella behov.

Eventuella önskemål om placering skrivs i personliga brevet i ansökan.
Våra semesterperioder är under veckorna 25 till 33, precisera i ansökan vilken tid du kan jobba, hela, tidig eller sen period.


Kvalifikationer
För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet från likande arbete och en förmåga att ha kundens behov i centrum. Vidare är du är flexibel och har ett öppet förhållningssätt gentemot både kunder/brukare , anhöriga och kollegor. Det är viktigt att du är tydlig i din kommunikation och att du behärskar svenska språket i tal och skrift.

Det är meriterande om Du har examen från Omvårdnadsprogrammet eller annan likvärdig utbildningsbakgrund. Demenskunskap är önskvärt. Det är även meriterande om du har B-körkort och god körvana.

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Omfattning: Timavlönad
Tidsbegränsad till: 2018-08-31
Enligt överenskommelse

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2018-05-31
Ange referensnummer: 20/18
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 20
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Maria Pettersson Norrman
Bemanningssamordnare
Telefon: 0152 297 71
Mobil: -
E-post: Maria.PetterssonNorrman@strangnas.se

Namn: Åse Thel Åström
Bemanningssamordnare
Telefon: -
Mobil: -
E-post: Ase.ThelAstrom@strangnas.se

Namn: Jessica Fredin
Bemanningssamordnare
Telefon: 0152 297 72
Mobil: -
E-post: Jessica.Fredin@strangnas.se

Fackliga företrädare
Namn: Kommunal
(Expedition)
Telefon: 0152 291 94
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >