Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Lärare i Franska, åk 6-9, Stallarholmsskolan


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. STALLARHOLMSSKOLAN - en jättemysig enhet med härliga elever och kollegor! Stallarholmsskolan med ca 400 elever i årskurs F – 9 med tillhörande fritids ligger drygt en mil utanför centralorten Strängnäs. Skolan är placerad ”mitt i byn” centralt, idylliskt och vackert. Här finns nästan uteslutande villabebyggelse och upptagningsområdet är attraktivt för ortens barnfamiljer. Skolskogen, som finns runt knuten, vattnet och utsikten främjar oss som arbetar på skolan till lust och kreativitet För oss på Stallarholmsskolan är det viktigt att våra elever känner trygghet och trivsel och att de får möjlighet att utvecklas kunskapsmässigt samt som individer. Det innebär bl a att vi, Hem & Skola har ett nära samarbete för att på så sätt hjälpas åt med det gemensamma ansvaret att skapa blivande ”stora människor” - nyfikna, ödmjuka och empatiska och med ett gott självförtroende. På skolan vill vi fortsätta att skapa en bra och trivsam lärande- och socialmiljö för våra elever och personal. Stöd för detta är bla vårt Trivselteam och Specialpedagogiska Team som arbetar med olika insatser för att främja en bra och trivsam arbetsplats för alla. På enhetens fritids arbetar vi gruppindelat med en rad spännande utvecklingsprojekt kopplat till läroplanen och skolans möjligheter.

Arbetsbeskrivning
Dina arbetsuppgifter som klasslärare och mentor på högstadiet innebär att planera, genomföra och utvärdera din undervisning i enlighet med skolans styrdokument och LGR11, individuellt och i arbetslag.
Du ska bedriva en anpassad pedagogisk verksamhet utifrån individ- och gruppens behov och förutsättningar.
Du bidrar aktivt med att utveckla vår lärmiljö, tillsammans med elever och övrig personal.

Sysselsättningsgrad 50%.


Kvalifikationer
Vi söker dig som lärarexamen åk 4-9, med ämnesbehörighet i franska.
Ytterligare ämneskunskaper ses som meriterande samt om du har lärarerfarenhet, erfarenhet i att driva skolutvecklingsfrågor och/eller entreprenörskap i skolan. 

- Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer med de du möter.
- Du har förmåga att förebygga och lösa konflikter.
- Du är en god lagspelare.
- Du är noggrann, flexibel och lyhörd för eleven/elevernas behov.
- Du är social, med god samarbetsförmåga.
- Du behärskar svenska språkets olika nyanser samt ämnesspecifika begrepp.

Du ser hellre möjligheter framför hinder.

Välkommen med din ansökan redan idag!Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Längd: Tillsvidare
Beskrivning Längd: Tillsvidare
Tidsbegränsad till: -
Sysselsättningsgrad 50%.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-08-04
Ange referensnummer: 382/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Bolennart Johannesson
Rektor
Telefon: 0152-331501
Mobil: -
E-post: bolennart.johannesson@strangnas.se

Namn: Therese Fröberg
Bitr. rektor
Telefon: 0152-331520
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Anita Enjebo
LR
Telefon: 0152 333 762
Mobil: -
E-post: -

Namn: Pirkko Hakala Kleinschek
Lärarförbundet
Telefon: 0152 331 503
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >