Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Visma Rekrytering för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Visma Rekrytering i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

Förskollärare, Trollskogens förskola Långbergets förskoleenhet.


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Trollskogens förskola som ligger på Långberget nära skog och resecentrum, har nyligen renoverats och var inflyttningsklar den 7 januari 2016. I dagsläget består den av 7 avdelningar.

Arbetsbeskrivning
Arbeta med att på ett systematiskt sätt planera, genomföra, utvärdera och utveckla verksamheten med hjälp av våra reflektionsverktyg. Detta sker bl.a genom en kontinuerlig gemensam reflektion i arbetslaget som dokumenteras och följs upp. Utifrån ett helhetsperspektiv på lärande ska du skapa möjligheter för barn att utvecklas och utforska i ett meningsfullt sammanhang,
Vi arbetar med hållbar framtid och försöker anpassa innehåller till barnens olika åldrar. Vårt mål är att utveckla samarbetet över hela förskolan med en gemensam verkstad och ett ljuslabb, därför behöver du vara nyfiken och trygg i din lärarroll så att du vågar prova nytt, lära och utvecklas. Den miljö och de möjligheter vi vill erbjuda barnen kräver en tydlig struktur och organisation, vilket också ger förutsättningar för att kunna vara en närvarande och medforskande förskollärare.
Vi har också en utmaning i att fortsätta arbetet med att skapa förutsättningar för ett tryggt gemensamt samarbete på gården. Är du redo för nya utmaningar och vill vara med att skapa framtidens förskola, då är du välkommen att söka till oss.

Vi erbjuder dig:
- planeringstid
- 2 planeringsdagar/år
- 2 kompetensutvecklingsdagar/år
- kostnadsfria pedagogiska måltider
- subventionerad friskvård
- möjlighet att utvecklas.Kvalifikationer
Vi söker dig som

- är legitimerad förskollärare
- är en flexibel och positiv person
- är engagemang och ser glädje i arbetet med barnen
- har tålamod, kunskap och närvaro med barnen
- kan vara trygg med att reflektera över det egna förhållningssättet.

Det är meriterande att ha datorkunskap i Windows Office men även är van vid att använda sig av dator och iPad i pedagogiska sammanhang.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du delar kommunens värdegrund: utveckling, respekt, tydlighet och öppenhet.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Längd: Tillsvidare
Beskrivning Längd: Tillsvidare
Tidsbegränsad till: -


Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2018-02-25
Ange referensnummer: 56/18
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 2
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Annica Linde
Förskolechef
Telefon: -
Mobil: 0722 370 041
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Åsa Holmberg
Kommunal
Telefon: 0152 295 44
Mobil: -
E-post: -

Namn: Birgitta Chreutz
Lärarförbundet
Telefon: 0152 29545
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >