Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Lärare Ma och ev annat ämne Åk 4 - 9, Karinslundsskolan


Arbetsplatsbeskrivning:
Strängnäs kommun är en kommun i hjärtat av Mälardalen. Här finns småstad och natur. Historia och kultur. Lugn eller äventyr. Med andra ord: en dynamisk idyll med något för alla. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 300 personer för att göra invånarnas vardag så bra som möjligt. Vi tar hand om barn och äldre, ordnar kultur- och fritidsaktiviteter, behandlar ansökningar samt planerar och bygger så att fler ska få plats i vår fina kommun. Tillsammans gör vi skillnad. Välkommen att jobba hos oss! Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Tosteröenheten består av tre skolor, Tosteröskolan åk F-3, Fogdö skola åk F-3 och Karinslundsskolan åk 4-9. Fritidshem finns på alla skolorna. Skolbyggnaderna har ändamålsenliga lokaler och närhet till naturen med möjligheter till utomhuspedagogik. Tosteröenheten är en förhållandevis liten skolenhet F-9 med knappt 300 elever, vilket medför att eleverna blir sedda i ”Den lilla skolan med det stora hjärtat”. Vi driver utvecklingen av våra skolor utifrån vår gemensamma programförklaring för det pedagogiska ledarskapet. Det finns en gemensam utvecklingsplan inom ramen för vårt skolutvecklingsprogram. Under innevarande läsår prioriterar vi utvecklingsarbete kring formativ bedömning. Kommande läsår har inkludering och IKT i fokus.

Arbetsbeskrivning
Att arbeta som lärare hos oss innebär att du ansvarar för att genomföra undervisning i enlighet med läroplanen. Du kommer att ingå i ett resursstarkt arbetslag där ni ofta är två i klassrummet. I tjänsten kommer du även arbeta med mentorskap där du har möjlighet att följa upp elevens utveckling. Vi använder digitala verktyg när vi kommunicerar, både med elever och föräldrar. Tjänsten är förlagd på Karinslundsskolan med undervisning i åk 4-9

Urval och intervjuer sker löpande.
Välkommen med din ansökan redan idag!


Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad lärare i matematik för år 4-9 och gärna något annat ämne. Behörighet i engelska och erfarenhet av undervisning är meriterande.

Du;
- är positiv och kreativ
- är flexibel och trivs i en föränderlig miljö
- ger individen utrymme att utvecklas och kan förstärka individens utveckling på ett positivt sätt
- har erfarenhet av att arbeta med förbättringsarbete
- bidrar aktivt till en god arbetsmiljö


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tidsbegränsad till: -
Snarast

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-08-27
Ange referensnummer: 440/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Vivianne Lötvik
Rektor Tosteröenheten och Fogdö skola
Telefon: 0152-294 40
Mobil: -
E-post: -

Namn: Karina Thomé
Bitr. rektor
Telefon: -
Mobil: 0708 429 177
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Barbro Redondo Cayuelas
Lärarförbundet
Telefon: 0152-294 85
Mobil: -
E-post: -

Namn: Stefan Cedervall
LR
Telefon: 0152 294 85
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid. Tjänsten tillsätts externt under förutsättning att den inte behövs i kommunens omställningsarbete. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >