Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Samordnare särskilt stöd, i komb. med undervisning, Thomasgymn.


Arbetsplatsbeskrivning:
Strängnäs kommun utvecklar individen, verksamheten och samhället! Våra 2 300 medarbetare verkar i en dynamisk organisation som gärna prövar nya vägar för att nå sina mål. Kommunens 34 000 invånare bor i attraktiva tätorter som Strängnäs, Mariefred, Åkers Styckebruk och Stallarholmen, eller i mindre orter med landsbygdskaraktär. Till Stockholm tar du dig på mindre än en timme. Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Vi är en skola som kombinerar tradition med framtidsinriktning och skolutveckling. Thomasgymnasiet har till hösten ca 500 elever på tre studieförberedande- och fyra yrkesprogram samt på introduktionsprogram. Skolan är belägen på Campus Eldsund i Strängnäs i moderna, fräscha och välutrustade lokaler. Vårt mål är höga kunskapsresultat.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en samordnare till särskilt stöd, i kombination med undervisning.

Vi söker dig som är tydlig, kreativ och trygg i ledarrollen. Du kan situationsanpassa ditt ledarskap och har lätt för att kommunicera med både vuxna och ungdomar.

Tjänsten är 50-100% beroende på kombination.


Kvalifikationer
Du har erfarenhet av att arbeta med elever med neuropsykiatriska funktionsvariationer.

Meriterande är om du har specialpedagogisk- eller speciallärarexamen, alternativt lärarlegitimation, SYV-examen, kurator (socionomexamen).
Du är strukturerad, har god samarbetsförmåga, har vana att arbeta mot andra myndigheter som exempelvis försäkringskassa och socialtjänst. Du är en del av skolans elevhälsoteam

Du bör ha bred kompetens och vara van användare av IT då alla elever och lärare har datorer och vi använder lärplattformen Fronter som pedagogiskt verktyg.Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Längd: Tillsvidare
Beskrivning Längd: Tillsvidare
Tidsbegränsad till: -
Deltid-heltid, sysselsättningsgrad 50-100% beroende på kombination. Provanställning enligt Bilaga M § 4 kan komma att tillämpas.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-08-11
Ange referensnummer: 323/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Katrin Eriksson
Bitr. rektor
Telefon: 0152 298 57
Mobil: 0708 429 190
E-post: -

Namn: Anna Zachrisson
Rektor
Telefon: 0152 - 29454
Mobil: -
E-post: anna.zachrisson@strangnas.se

Fackliga företrädare
Namn: Robert Christensen
Lärarförbundet
Telefon: 0732 686068
Mobil: -
E-post: -

Namn: Johan Dunér
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 070-491 74 98
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Kommunen tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >