Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Lärare i Engelska, åk 4-9, Åkerskolan


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbidning och elevhälsa. Vi är ca 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Åkerskolan är en grundskola med ca 460 elever i årskurserna F-9 i kommunens östra del som ligger i en vacker miljö. Lokalerna är till största delarna nyrenoverade. Skolans läge bjuder på enorma möjligheter där det i direkt anslutning till skolgården finns idrottsplats, ishall, badhus, idrottshall, elljusspår och stora gräsytor. Vi driver utvecklingen av våra skolor utifrån vår gemensamma programförklaring för det pedagogiska ledarskapet. Det finns också en gemensam utvecklingsplan inom ramen för vårt skolutvecklingsprogram. Under föregående läsår prioriterar vi utvecklingsarbete kring formativ bedömning medan vi kommande läsår har inkludering och IKT i fokus. Vi på Åkerskolan befinner oss i en spännande utvecklingsfas där vi alla tillsammans, elever, vårdnadshavare och personal ska ta Åkerskolan till en högre nivå. Vill du vara med på vår utvecklingsresa där vi gör varandra bättre, är du rätt person för oss.

Arbetsbeskrivning
Vi söker lärare för undervisning i engelska i årkurs 4-9, men även En i kombination med ett annat ämne kan komma att fungera för verksamheten så tveka inte att söka.

Dina arbetsuppgifter består av att planera, genomföra och följa upp undervisningen. Som lärare hos oss ingår du i ett arbetslag där ni tillsammans skapar en verksamhet som är trygg, rolig och utmanande samt arbetar aktivt med att stödja och motivera eleverna i deras utveckling, både socialt och kunskapsmässigt. I tjänsten ingår även mentorskap.


Kvalifikationer
Du har lärarexamen med uttagen lärarlegitimation, med inriktning mot de årskurser som tjänsten omfattar. Vi ser gärna att du har legitimation i ytterligare ämnen.
Du ser IKT som ett naturligt verktyg i din undervisning.

Vi lägger stor vikt vid din grundläggande inställning till elevers olika förutsättningar att lära, där du ser positivt på att anpassa undervisningen till olika individers behov och förutsättningar. Du är bra på att bygga relationer och värnar om ett bra bemötande gentemot elever, vårdnadshavare och kollegor.

Som person är du positiv och lösningsfokuserad. Du vill, i nära samarbete med andra lärare i arbetslaget, arbeta för att våra elever ska uppleva att lärandet är angeläget, utmanande och inspirerande.
Du bidrar aktivt och är engagerad i skolans utvecklingsarbete.

Välkommen med din ansökan redan idag!


I enlighet med lagen om legitimationskrav (SFS 2014:458) kan inte lärare utan legitimation erhålla tillsvidareanställning. Lärare utan legitimation erbjuds därför tidsbegränsad anställning intill dess att legitimation erhållits.Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Längd: Tillsvidare
Beskrivning Längd: Tillsvidare
Tidsbegränsad till: -
Tidigare tillträde kan eventuellt ske. Urval och intervjuer kan ske under ansökningstidens gång.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-09-15
Ange referensnummer: 439/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Anders Petersson
Rektor
Telefon: 0152 29801
Mobil: -
E-post: -

Namn: Eva Petterson
Administrativ rektor
Telefon: 0152 293 41
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Åsa Ågren
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 0706 711 097
Mobil: -
E-post: -

Namn: Jan Wall
Lärarförbundet
Telefon: 0152 298 18
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >