Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Ekonomibiträde, Kristinagården 1


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Kristinagården 1 är ett äldreboende som tillsammans med Kristinagården 2 ligger centralt beläget i Strängnäs. Kristinagården byggdes 1994 och har totalt 77 platser fördelat på 7 avdelningar varav 2 med inriktning mot demens. Kristinagården har en café- och lunchservering som heter Glada Laxen som riktar sig till brukare som bor i ordinärt boende.

Arbetsbeskrivning
I din roll som ekonomibiträde på Kristinagårdens café och lunchservering Glada Laxen kommer du att serva de matgäster som gästar vår servering. I dina arbetsuppgifter ingår, förutom att servera gästerna, att förbereda salladsbord och andra tillbehör, göra beställningar av livsmedel samt plocka upp dem, ta hand om disk, städning av café- och lunchserveringens lokaler samt vissa gemensamhets ytor.

Kvalifikationer
Vi söker dig som

- har examen från restaurangskola eller har annan likvärdig utbildning
- är ansvarsfull, flexibel och har en god förmåga att planera och organisera
- är glad, hjälpsam och positiv kollega som är trygg i din yrkesroll
- är öppen för idéer och har en förmåga att hitta lösningar och att se möjligheter i olika situationer
- sätter brukarens behov i centrum
- är tydlig och öppen i din kommunikation med kollegor och ledning
- har en hög grad av samarbetsförmåga
- arbetar mål- och resultatorienterat
- har ett flexibelt förhållningssätt i arbetet
- har god kommunikativ förmåga


Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete samt god dokumentationsvana.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper, och vi vill att du delar och arbetar i enlighet med Strängnäs Kommuns värdegrund, utveckling, respekt, öppenhet och tydlighet.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tidsbegränsad till: -
Tillträde 2017-10-01 eller enligt ök. Sysselsättningsgrad 50%

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-08-18
Ange referensnummer: 394/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Gunilla Gillberg
Enhetschef
Telefon: 0152 295 90
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Kommunal
(Expedition)
Telefon: 0152 291 94
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >