Mötesplats Mariefred

Mötesplats Mariefred drivs av föreningen Mötesplats Biohuset i Mariefred. Här finns en kombination av biosalong och kulturscen för teater och konsert. Här finns också möteslokaler för både privatpersoner och föreningar.

På Mötesplats Mariefred händer det många olika saker. Till exempel bridgeaftnar, matlagningskurser, föreningsträffar, fester och magnifika konserter både live och på storskärm. Här repterar också teatergrupper, bland annat Kulturskolans teatergrupp för barn.

Mariefreds mötesplats drivs av den ideella föreningen Mötesplats Biohuset Mariefred med målsättning att skapa goda möjligheter för Mariefreds medborgare för möten, föreningsaktiviteter och enskilda personers initiativ till olika aktiviteter.

Boka Mötesplats Mariefred

Har du en idé om en aktivitet som skulle passa i huset? Välkommen att kontakta föreningen Biohuset i Mariefred för frågor om bokning.

Hitta till Mötesplats Mariefred

Mötesplatsen ligger i Biohuset. Adressen är: Nygatan 18, 647 30 Mariefred

Våren 2023 påbörjades en renovering för att göra Biohuset i Mariefred tillgänglighetsanpassat. Målet är en Mötesplats som är framkomlig för alla invånare och arrangörer. Huset har nu utsustats med hiss och ramp. Det har också fått ett förbättrat brandskydd, nytt kök och uppfräschade ytskikt. Fortfarande återstår vissa detaljer i renoveringen, men från och med den 14 oktober är huset öppet och tillgängligt för nya bokningar.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 17 januari 2024