The Edible Country - Strängnäs

bord i naturen på Selaön

På Selaön, som också är Sveriges största insjö-ö, har vi placerat ett bord mitt ute i naturens skafferi. Här kan du njuta en måltid i form av antingen en ”do it yourself”-upplevelse eller en 3-rätters middag med kock och servering.

Välkommen till en unik måltids- och naturupplevelse

Den vackra naturen och de slingriga småvägarna på Selaön gör det perfekt för härliga utflykter. Här har vi placerat ett bord i en ekbacke där sällskap på upp till 12 personer kan boka en måltids-och naturupplevelse utöver det vanliga.

Platsen, som ligger i närheten av Mälsåkers slott och Äleby gård, erbjuder tysthet och äkta avskildhet. Det är nio mil från Stockholm och inte långt från denna oas i det vilda ligger den pittoreska staden Mariefred med det vackra slottet Gripsholm.

Välj om ni vill ha en ”do it yourself” middag där där ni får redskap och ingredienser för att tillreda er egen måltid eller om ni vill ha en komplett 3-rätters middag med servering.
Foto: Patrik Arneke

Fler tips på måltidsupplevelser

I vår kommun finns fler måltidsupplevelser på mysiga restauranger och caféer. Se hela listan med restauranger och caféer i Strängnäs kommun.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 maj 2020