Restaurangskolan Culinary Craft

Dukat i matsalen

Vill du äta lunch i Culinary Crafts matsal? Lunchen tillagas av eleverna på restaurang- och livsmedelsprogrammet på Thomasgymnasiet, som bjuder på en riktig matupplevelse.

Culinary Crafts restaurang finns till för att våra elever ska få en möjlighet att utveckla sina talanger och kunskaper inom måltidshantverket till en måltidsupplevelse i verkligheten.

Detta kan ske i många olika skepnader. Ena gången kan menyn bestå av råvaror från våra lokala producenter med fokus på grönsaker, där lokala profiler gästspelar hos oss. Nästa gång kan vi vara en fast food-restaurang, där det är tillåtet att äta med händerna. Menyerna är utformade utifrån tanken att eleverna ska få öva på så mycket som möjligt. Därför uppmuntrar vi våra gäster till en lite längre lunch, för att få möjligheten att prova på så mycket gott som möjligt.

Boka bord i matsalen

Välkommen att boka bord i vår matsal. Fyll i formuläret nedan. Efter att vi mottagit din bokningsförfrågan, återkommer vi med en bekräftelse till den e-postadress du angivit. Det kan ta några dagar innan du får bekräftelse på din bokning.

Våra öppettider för vårterminen:

Fredag 14 februari - fullbokat
Onsdag 4 mars - fullbokat
Fredag 6 mars - fullbokat
Onsdag 18 mars - fullbokat
Onsdag 25 mars - fullbokat
Onsdag 8 april - fullbokat
Onsdag 6 maj - fullbokat
Onsdag 13 maj - fullbokat
Onsdag 20 maj - fullbokat
Onsdag 27 maj - fullbokat

Bra att veta:

  • Kostnaden för lunch är från 95 kronor per person.
  • Endast kortbetalning.
  • Tid för lunch och julbord är klockan 11.00-14.00.
  • Culinary Crafts matsal är belägen på bottenvåningen vid Ärtans skolmatsal på Campus. Besöksadressen är Bataljonsgatan 12.

Varmt välkommen till Culinary Craft!


Tid för ankomst * (obligatorisk)
Tid för ankomst
Följ Culinary Craft i sociala medier

Vill du veta mer om restaurangen Culinary Craft? Följ med i elevernas vardag genom att följa Culinary Craft i sociala medier.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 28 februari 2020