Välkommen till Stora servicedagen 10 april

Strängnäs kommun bjuder in företag, organisationer och föreningar i kommunen till en inspirationsdag i hur man arbetar med service och integration på ett framgångsrikt sätt.

Tid: 10 april, kl. 10.30–14.30
Plats: Paulinska salen, Kristinavägen 1, Strängnäs

Stora servicedagen är den avslutande delen i en utbildnings- och inspirationsinsats för medarbetare med myndighetsutövning inom samhällsbyggnadskontoret och teknik-och servicekontoret i Strängnäs kommun. Syftet med utbildningen är att bli ännu bättre på service och bemötande med fokus på företagande. Under Stora servicedagen får vi inspiration och lärdomar från några av de bästa inom service- och integrationsarbete.

Är du företagare, med i en förening eller organisation i Strängnäs kommun och vill delta på Stora servicedagen? Det finns ett begränsat antal platser, så föranmälan krävs. Kontakta Gunilla Malm Lundberg, 0152-291 60 eller gunilla.malm@strangnas.se och boka din plats senast den 6 april.

Strängnäs kommun bjuder på lunch och eftermiddagsfika.

Program
Kl. 10.30–10.35 Välkomna! Inledning och bakgrund till vårt långsiktiga förbättringsarbete för service- och integrationsarbete inom Strängnäs kommun.

Kl. 10.35–11.45 Jonas Berg, framgångsrik företagare, ICA Maxi Södertälje
Läs mer om Jonas Berg

Kl. 11.50–12.00 Kommunens Måltidschef Karin Lundell presenterar måltidsservice och skolrestaurangen. Gemensam promenad till Vasaskolans restaurang och lunch

Kl. 12.10–13.00 Gemensam lunch, Vasaskolans restaurang

Kl. 13.00–14.15 Från fruktad fogde till omtyckt servicemyndighet med Ulrika Röhr, Skatteverket. Om Skatteverkets förvandlingsresa till en av Sveriges bästa servicemyndigheter och vägen dit.
Mer information på Skatteverkets webbplats

Kl. 14.15–14.30 Gemensam fika. Efter fikat avslutas dagen för externa deltagare. Eftermiddagen fortsätter för medarbetare i Strängnäs kommun som deltagit i kompetensutvecklingsprogrammet.

Välkommen!

Skriv ut
Senast uppdaterad: 30 juni 2018