• Startsida
  • / Nyheter
  • / Det blir dans i Ugglans park när Titanix kommer till Sommarfest 6 juni

Det blir dans i Ugglans park när Titanix kommer till Sommarfest 6 juni

Dansbandet Titanix

Den 6 juni ställer sig det populära dansbandet Titanix på scenen i Ugglans park, i anslutning till nationaldagsfirandet. Efter en dag fylld av festligheter, lopp och firande bjuder de på en kväll med dans och glädje.

Förra årets dansbandskväll med Larz Kristerz under Sommarfest i Strängnäs blev en stor succé. I utvärderingen av Sommarfest har det kommit in många önskemål från kommunens invånare om att få uppleva något liknande igen.

– Förra årets dansbandskväll visade hur mycket glädje och samhörighet en dansbandskväll kan skapa. Det förenar människor från många olika grupper och åldrar. Även om man vanligtvis inte lyssnar på dansbandsmusik så dras man med i glädjen och stämningen. Vi ser fram emot att se Ugglans park fyllas med dansande människor, säger Johanna Nyberg, projektledare för Sommarfest i Strängnäs.

Från klassiskt dansband till EPA-dunk

Titanix startade 1979 i Valdemarsvik av en grupp skolkamrater, initialt under ett annat namn, men blev snart Titanix. De har spelat på heltid sedan 1989, deltagit i Dansbands-SM och Dansbandskampen och fått flera olika utmärkelser genom åren. Deras album “Om du lovar” var nominerat till både Manifestgalan och Grammisgalan 2024. Genom åren har bandet utvecklat sitt musikaliska uttryck och sin repertoar för att vara relevant för både gamla och nya fans. I januari släppte de till exempel en EPA-remix på deras populära låt ”Häng med på party” i samarbete med Allergic.

Bandet består av sångerskan Maria Rolf, Stefan Rolf på gitarr, Jerry Rolf på keyboard och Jonas Holmqvist på trummor.

På vår samlingssida Sommarfest i Strängnäs hittar du alla artister och aktiviteter som är bokade så här långt.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 12 april 2024