Sommarfest i Strängnäs 2024

Välkommen till årets Sommarfest! Nu fyller vi Strängnäs med liv och rörelse, musik och fest, dans och skoj, mat och glädje. Det blir en stark start på sommaren och sommarlovet! Nu räknar vi ner dagarna till Sommarfest i Strängnäs den 6 och 7 juni.

Vi fyller Strängnäs med liv och rörelse, musik och fest, dans och skoj, mat och glädje. Det blir en stark start på sommaren och sommarlovet! Här kan du läsa med om vad som händer under Sommarfest i Strängnäs 2024. Det är fri entré!

Stort tack för att du besökte Sommarfest i Strängnäs 2024! Vi vill gärna veta vad du tyckte och vad du har för önskemål för liknande evenemang i framtiden. Vi har en enkät för respektive dag.

Svara på enkät för 6 juni.

Svara på enkät för 7 juni.

Artister

Nu är alla artister klara till Sommarfest i Strängnäs 2024. Dansa loss till bland annat Elliphant, Peg Parnevik, Samir & Viktor, Kaliffa och Naod.

Schema för 6 juni

Se detaljerat schema för 6 juni 2024.

Schema för 7 juni

Se detaljerat schema för 7 juni 2024

Aktiviteter

Förutom livemusik kommer du kunna uppleva många olika slags roliga aktiviteter.

Strängnäs 500

Strängnäs 500 ordnar lopp för alla! Mellan 6–9 juni fyller vi kommunen med rörelseglädje. Anmäl dig redan idag!

Nationaldagen

Den 6 juni firar vi nationaldag med stort fokus på folkhälsa och fika! Ta med familj och vänner till Ugglans park. Dagen avslutas med dansband.

Dansband

Gör dig redo att svänga runt när det blir dansbandskväll i Ugglans park den 6 juni. Det populära dansbandet Titanix kommer till stan.

Mat och fika

Det blir mycket fokus på fika under Sommarfest! och såklart kommer det finnas foodtrucks på Visholmen.

Hantverksmarknad

Förra årets hantverksmarknad gör comeback! Den 6 juni går det att handla saker som keramik, smycken, stickat, virkat, konstverk, trähantverk och delikatesser på Västervikstorget.

Bra att veta

Väskor, parkeringar, information om bussar och annat som är bra att veta samlar vi här.

Kontakt

Tveka inte att höra av dig till oss om du har frågor.

Arrangörer och sponsorer

Strängnäs kommun arrangerar Sommarfest i Strängnäs tillsammans med Ungdomsrådet SKUR, musikföreningen Katakomb och föreningen Strängnäs 500, och i samarbete med Sevab Strängnäs Energi, Sparbanksstiftelsen Rekarne, Sparbanken Rekarne, Företagarna Strängnäs-Mariefred och Serrander Bil, KIA.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 10 juni 2024