Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Visma Rekrytering för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Visma Rekrytering i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

Boendestödjare till Kommunalpsykiatrin


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Vi söker en ny medarbetare till Boendestöd . Som boendestödjare i boendestöd arbetar du med stöd i vardagen i ordinärt boende till vuxna personer från 18 år med varaktiga psykiska funktionsnedsättningar, neuropsykiatriska funktionsnedsättningar eller lindrig utvecklingsstörning som bor i ordinärt boende . Stödet är rehabiliterings inriktat för att stötta personerna till ett så självständigt liv som möjligt. Övrig information Enhetschef, kvalitetssamordnare och administrativ samordnare finns närvarande på plats för stöd och stöttning kring uppdraget. Vi erbjuder friskvårdspeng. Inom vår verksamhet satsar vi på regelbunden kompetensutveckling bland annat MI- och evidensbaserad psykiatri på högskolenivå.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna som boendestödjare varierar utifrån brukarens behov. Arbetet som boendestödjare innebär också att stödja brukaren att utvecklas till ett så självständigt liv som möjligt. Vägledande i boendestödet är att öppna för en social tillvaro och förebygga isolering genom att motivera till aktiviteter som sysselsättning, studier, praktik och daglig verksamhet samt uppmuntra den enskilde att våga prova på olika fritid- eller kultur aktiviteter.

Kvalifikationer
• Utbildning:
•Behandlingspedagog
•Beteendevetenskaplig utbildning
•Omvårdnadsprogrammet inriktning psykiatri
•Eller annan likvärdig utbildning

Övriga kvalifikationer:

•Krav på yrkeserfarenhet inom området..
• Körkort
•För dokumentation använder vi datorbaserade stödsystem (Treserva) och ser därmed att du har en god datorvana och att du kan behärska det svenska språket väl i tal och skrift..
• Erfarenhet av att arbeta med personer med autism.

Personliga egenskaper som värdesätts:
•Förmåga att skapa förtroende, inge trygghet, vara stabil samt har tålamod. Ser möjligheter och framsteg och tror på människans förmåga att utvecklas.
•God förmåga att arbeta strukturerat.
•Att kunna arbeta lösningsfokuserat och med god samarbetsförmåga både med brukare, kollegor och alla externa kontakter.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse av att arbeta med målgruppen. Arbetet ställer stora krav på lyhördhet, eget ansvar och kreativitet.Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Längd: Tillsvidare
Beskrivning Längd: Tillsvidare
Tidsbegränsad till: -


Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2018-02-22
Ange referensnummer: 9/18
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Birgitta Petersohn
Enhetschef
Telefon: 0152 295 85
Mobil: -
E-post: -

Namn: Magnus Bengtsson
HR specialist
Telefon: 0152-291 90
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Tuire Lindberg
Kommunal
Telefon: 0152 291 94
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >