Sök jobb hos oss

medarbetare cykel

Som medarbetare i Strängnäs kommun har du kollegor inom många yrkeskategorier. Vi annonserar våra lediga jobb via rekryteringstjänsten Visma Recruit.

Rekryteringsverktyg

Strängnäs kommun annonserar lediga jobb via rekryteringstjänsten Visma Recruit. Visma Recruit är ett rekryteringsverktyg som vi använder för att underlätta och säkerställa en likvärdig och kvalitativt god rekryteringsprocess. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot spontana jobbansökningar.

Rekryteringsprocessen

I varje annons finns en länk som tar dig vidare till ansökningssidan. Om det är första gången du söker jobb via verktyget börjar du med att skapa ett användarkonto. Där kan du sedan spara cv och personligt brev. Om du vill söka flera jobb kan du enkelt uppdatera dina uppgifter och justera texten för en ny ansökan. Din ansökan sparas i ditt användarkonto.

När du skickat in din ansökan får du återkoppling om att vi mottagit den. Kommer det inte något mejl, bör du skicka om din ansökan eftersom det finns risk att den inte registrerats korrekt.

I samband med att du söker arbete hos oss och för att vi ska kunna hantera din ansökan, behandlar Strängnäs kommun dina personuppgifter. Läs mer på sidan Personuppgifter i Strängnäs kommun.

Rekryterande chef, ibland tillsammans med en rekryteringsgrupp, går igenom alla ansökningar. De sökande som bäst uppfyller kravprofilen kallas till intervju. I vissa rekrytering använder vi oss av tester och djupintervjuer som komplement. Efter intervjun kontaktas referenser, vi tar inga referenser utan din kännedom. Kompletterande intervjuer kan också förekomma.

När beslut om vem som ska få anställningen är taget, återkopplar rekryterande chef till alla som sökt tjänsten, antingen via mejl eller telefon. Rekryteringsprocessen kan ta olika lång tid, till exempel beroende på hur många sökanden det finns och hur många som intervjuas. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef, eller några av de andra kontaktpersonerna som finns angivna i annonsen.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 16 januari 2023