Andra webbplatser

Sök jobb hos oss

medarbetare cykel

Som medarbetare i Strängnäs kommun har du kollegor inom många yrkeskategorier. Vi annonserar våra lediga jobb via rekryteringstjänsten Offentliga jobb.

Rekryteringsverktyg

Strängnäs kommun annonserar lediga jobb via rekryteringstjänsten Offentliga jobb. Offentliga jobb är ett rekryteringsverktyg som vi använder för att underlätta och säkerställa en likvärdig och kvalitativt god rekryteringsprocess. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot spontana jobbansökningar.

Rekryteringsprocessen

I varje annons finns en länk som tar dig vidare till ansökningssidan. Om det är första gången du söker jobb via verktyget börjar du med att skapa ett användarkonto. Där kan du sedan spara cv och personligt brev. Om du vill söka flera jobb kan du enkelt uppdatera dina uppgifter och justera texten för en ny ansökan. Din ansökan sparas i ditt användarkonto.

När du skickat in din ansökan får återkoppling om att vi mottagit den. Kommer det inte något mejl, bör du skicka om din ansökan eftersom det finns risk att den inte registrerats korrekt.

Rekryterande chef, ibland tillsammans med en rekryteringsgrupp, går igenom alla ansökningar. De sökande som bäst uppfyller kravprofilen kallas till intervju. I vissa rekrytering använder vi oss av tester och djupintervjuer som komplement. Efter intervjun kontaktas referenser, vi tar inga referenser utan din kännedom. Kompletterande intervjuer kan också förekomma.

När beslut om vem som ska få anställningen är taget, återkopplar rekryterande chef till alla som sökt tjänsten, antingen via mejl eller telefon. Rekryteringsprocessen kan ta olika lång tid, till exempel beroende på hur många sökanden det finns och hur många som intervjuas. Om du har frågor är du välkommen att kontakta rekryterande chef, eller några av de andra kontaktpersonerna som finns angivna i annonsen.

Vikariat

Som arbetsgivare har vi varierande behov av vikarier och extra personal under kortare eller längre perioder. Om du är intresserad av vikariat inom Strängnäs kommun ber vi dig i första hand att kontakta den verksamhet som du är intresserad av att arbeta inom. Varje enhet rekryterar själv sina medarbetare och därför är det enklast att ta kontakt med ansvarig chef för att prata om möjligheter till arbete. Hör av dig till kommunens Kontaktcenter så hjälper de dig vidare.

Jobbtorg Strängnäs

Jobbtorg Strängnäs har som mål att kunna erbjuda helhets­lösningar för de som av olika skäl står utanför den ordinarie arbetsmarknaden, höja utbildningsnivån och få fler i jobb. Läs mer om Jobbtorg Strängnäs verksamhet.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 29 oktober 2018
Arbete och företagande