Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Socialsekreterare


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Individ- och familjeomsorgen i Strängnäs kommun har ett uppdrag som spänner över många områden, bland annat barn, unga , familjer, familjerätt, ekonomiskt bistånd, flyktingmottagning samt arbete och sysselsättning. Utredningsenheten barn, unga och vuxna består av 32 medarbetare varav tre gruppledare och en enhetschef. Vi utreder och följer upp ärenden enligt SoL, LVU och LVM. Vi är ett glatt, flexibelt och dynamiskt gäng. En av handläggarna som utreder barn och unga går nu vidare till ett annat jobb och vi söker hennes efterträdare

Arbetsbeskrivning
Som barn och ungdomsutredare utreder du och följer upp ärenden enligt SoL och LVU. Du har ett nära samarbete med vuxenutredare, familjehemssekreterare och kontaktsekreterare. Du kommer få stöd av gruppledare och senior socialsekreterare och vi strävar efter att du ska få en bra introduktion.

Kvalifikationer
Du har socionomexamen eller annan utbildnig som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.
Gärna erfarenhet av myndighetsutövning inom socialtjänsten.
Gärna kunskaper i Treserva
Vi söker dig som vill jobba i ett glatt, flexibelt och engagerat gäng. Har du humor så kommer du att passa här hos oss. B körkort är ett krav.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Längd: Tillsvidare
Beskrivning Längd: Tillsvidare
Tidsbegränsad till: -


Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-08-13
Ange referensnummer: 425/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Marita Andersson
Enhetschef
Telefon: 0152 292 29
Mobil: -
E-post: -

Namn: Magnus Bengtsson
HR specialist
Telefon: 0152-291 90
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Barbro Karlsson
Vision
Telefon: 0152 291 91
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Strängnäs kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >