Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Skolpsykolog


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 500 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Centrala barn- och elevhälsan i Strängnäs kommun omfattar elevhälsans psykologiska insats med kommunens två skolpsykologer, skolläkare och sju skolsköterskor. Totalt går ca 3 400 elever i kommunens grund- och gymnasieskola. Centrala barn- och elevhälsan leds av en verksamhetschef.

Arbetsbeskrivning
Som psykolog i skolan arbetar du främst förebyggande och hälsofrämjande tillsammans med övriga medarbetare i skolornas elevhälsoteam. Elevhälsoteamen leds av skolans rektor och arbetar på såväl individ- som på grupp- och organisationsnivå.

Vi är inne i en spännande utvecklingsfas där du tillsammans med ett tvärprofessionellt centralt team med start nu i höst kommer att samverka i övergripande frågor och medverka till att utforma insatser utifrån en helhetsbedömning av barn och elever.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bedömningar, utredningar, planering och uppföljning av insatser för barn i behov av särskilt stöd. Du arbetar också med konsultation och handledning till skolans personal, såväl enskilt som i grupp. Du är också en viktig del i skolans och elevhälsans utvecklingsarbete, såväl lokalt som övergripande.


Kvalifikationer
*Kravprofil:
- Legitimerad psykolog
- Du har ett genuint intresse för hälsofrämjande arbete med barn och unga, du är trygg i din yrkesroll och du kan organisera och planera ditt arbete
- Som person är du engagerad, en god kommunikatör och du har en förmåga att bygga förtroendefulla relationer till såväl barn som vuxna
- Du trivs med att arbeta i en miljö som ställer höga krav på ansvarstagande, flexibilitet, handlingskraft, hög servicenivå och social kompetens
- B-körkort.

*Meriterande:
- Neuropsykologisk utredningsmetodik och vana vid konsultationsarbete
- Tidigare erfarenhet av elevhälsoarbete inom grundskolan.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tidsbegränsad till: -
Tillträde: efter överenskommelse

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-09-18
Ange referensnummer: 418/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Michael Martinsson
Verksamhetschef Centrum för språk och stöd
Telefon: 0152 29752
Mobil: -
E-post: -

Namn: Alberto Sanchez
Skolpsykolog
Telefon: 0152-29769
Mobil: -
E-post: -

Namn: Magnus Bengtsson
HR-specialist
Telefon: -
Mobil: 0152 29190
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Fackliga företrädare nås via kommunens växel
-
Telefon: 0152-291 00
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >