Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Färdtjänsthandläggare


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 500 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Som färdtjänsthandläggare ingår du i en mindre grupp om tre personer som handlägger färdtjänst, riksfärdtjänst och bostadsanpassning. Gruppen tillhör enheten för funktionsnedsättning där även handläggning av LSS och social psykiatri ingår. Enheten består totalt av sju medarbetare och en enhetschef och tillhör verksamhetsområdet myndighet och bistånd på socialkontoret.

Arbetsbeskrivning
I rollen som färdtjänsthandläggare utreder du kundens behov av färdtjänst och riksfärdtjänst utifrån gällande lagstiftning. Du ger stöd och hjälp åt medborgare i frågor om färdtjänst och riksfärdtjänst.

I ditt arbete som färdtjänsthandläggare har du mycket kundkontakt och arbetar fritt och självständigt. Då tjänsten innefattar myndighetsutövning innehåller den till stor del administrativa uppgifter.

Hos oss arbetar du i ett engagerat team som ser det som en självklarhet att arbeta med kundernas bästa i fokus. Vi tror på utveckling av vår verksamhet!


Kvalifikationer
*Kravprofil:
Utbildning och tidigare erfarenhet:
- Socionomstudier eller motsvarande högskoleutbildning som bedöms likvärdigt
- God administrations- och datorvana.

Personliga egenskaper:
- Du som person kännetecknas av att du är serviceinriktad och har ett trevligt och professionellt bemötande samt har ett stort intresse för målgruppen
- Du har förmåga att arbeta självständigt genom att strukturera och prioritera i ditt arbete
- Du har goda kunskaper i det svenska språket och kan uttrycka dig väl både muntligt och skriftligt
- Du har en god samarbetsförmåga och kan bidra till en positiv anda i arbetslaget.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

*Meriterande:
- Tidigare erfarenhet av färdtjänsthandläggning, biståndsbedömningar eller annan myndighetsutövning
- Tidigare kunskaper om kollektivtrafik i ett handläggningshänseende.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tidsbegränsad till: -
Tillträde: snarast, efter överenskommelse.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-08-16
Ange referensnummer: 433/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Camilla Hesselbäck
Enhetschef
Telefon: 0152 290 69
Mobil: -
E-post: -

Namn: Lina Svensson
HR-specialist
Telefon: 0152 291 64
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Barbro Karlsson
Vision
Telefon: 0152 291 91
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >