Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Visma Rekrytering för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Visma Rekrytering i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

Sommarvikarier till område funktionshinderomsorg,


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Vi söker dig som vill ha ett av Sveriges viktigaste sommarjobb!

Arbetsbeskrivning
Inom området funktionshinderomsorg utför vi insatser från barn till vuxen. Arbetsuppgifterna fördelas på gruppboenden, personlig assistans, ledsagar uppdrag, avlösarservice, korttidsboende samt boendestöd inom kommunal psykiatri.

Arbetet består i att stödja, vägleda och handleda brukare i vardagen. Vi arbetar utifrån ett professionellt förhållningssätt för att skapa en god samverkan med närstående och kollegor. Arbetet sker på dagtid, kvällar, nätter och helger. Sovande jour kan förekomma.

Kvalifikationer
*Kravprofil:
Utbildning, erfarenhet, övrig kunskap:
• Omvårdnadsprogrammet, barnskötare eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig
• God datorvana
• God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.
Personliga egenskaper:
• Du har god samarbetsförmåga, men också förmåga att arbeta självständigt.
• Du har förmåga att skapa förtroende, inge trygghet, vara stabil samt ha tålamod.
• Vi ser att du är flexibel, positiv och lyhörd samt har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett respektfullt bemötande.

Meriterande:
Det är meriterande om du som söker har tidigare erfarenhet av arbete inom funktionsnedsättning som exempelvis autism samt att du har kunskap om pedagogiskt anpassat arbetssätt, erfarenhet av social dokumentation.

Du behöver kunna hålla ett lugn med våra brukare och kunna tänka om snabbt.
Du behöver kunna arbeta självständigt för att skapa ett vardagsstöd i syfte att stärka livskvalitet för den enskilde brukaren. För att arbeta hos oss krävs en god grundkondition, god rörlighet och fysisk stabilitet samt mental styrka.Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Tidsbegränsad till: -
Tillträde: efter överenskommelse Ev. önskemål om placering skrivs i personliga brevet i ansökan.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2018-04-30
Ange referensnummer: 28/18
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Åsa Eriksson
Enhetschef Bostad
Telefon: 0152 29653
Mobil: -
E-post: -

Namn: Carina Wennerskog
Enhetschef
Telefon: 0152 291 96
Mobil: -
E-post: -

Namn: Birgitta Petersohn
Enhetschef
Telefon: 0152 295 85
Mobil: -
E-post: -

Namn: Ylva Lundkvist
Enhetschef
Telefon: 0152 297 86
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Fackliga företrädare nås via kommunens växel
-
Telefon: 0152-291 00
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande. Eventuella önskemål om placering skrivs i personliga brevet i ansökan. Våra semesterperioder är under veckorna 25 till 33, precisera i ansökan vilken tid du kan jobba, hela, tidig eller sen period. Blir du aktuell för intervju kommer vi att kontakta dig via telefon och boka tid. Rökfri arbetstid. Vid anställningsintervju ber vi dig att visa giltig legitimation. Innan anställning ber vi dig som söker arbete att lämna in utdrag från belastningsregister. https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret?utm_source=bing&utm_medium=cpc&utm_campaign=Belastningsregistret%20-%20Belastningsregistret&utm_term=belastningsregister%20polisen&utm_content=Belastningsregister%20Polisen%20-%20%5BE%5D Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >