Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Undersköterska, Trygghetslarm


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 500 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 35 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Vi söker nu två medarbetare, en tillsvidare och en vikarie. Vikarieuppdraget är på ett år.

Arbetsbeskrivning
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att ge god service till våra kunder med trygghetslarm och digitala lås i ordinärt boende. Du besvarar trygghetslarm samt utför service av trygghetslarm och digitala lås.

Vid behov förekommer även installering samt nedmontering av trygghetslarm.

Administrativt arbete inom trygghetslarmets verksamhet.

God egen och gemensam planering är också en viktig del i detta ansvarsfulla arbete.


Kvalifikationer
Du har en avslutad gymnasial utbildning inom omvårdnad eller annan utbildning som vi bedömer som likvärdig.

För att lyckas i detta arbete behöver du ha förmåga att ha kundens behov i centrum, vara lyhörd och respektfull. Du bidrar till öppenhet och tydlighet i kommunikationen och samspelet med brukare, anhöriga och kollegor. Du vill bidra till ständiga förbättringar i verksamheten.

Du har en god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift samt god administrations-, data- och dokumentationsvana. Vi använder TES och Treserva, det är meriterande om du har erfarenhet från dessa system. Även erfarenhet från arbete med trygghetslarm och digitala lås liksom vana med omsorgs- och omvårdnadsarbete är meriterande.

Du har giltigt B-körkort.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Deltid
Tidsbegränsad till: -
Annonsen avser två tjänster, en tillsvidare anställning och ett vikariat, sysselsättningsgrad 89 %. Vikariatet är från 1 okt 2017 - 30 sep 2018.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-07-28
Ange referensnummer: 379/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 2
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Sara Dahbo
Enhetschef
Telefon: 0152 295 71
Mobil: -
E-post: -

Namn: Katharina Andersson
HR-specialist
Telefon: 0152 293 67
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Kommunal
(Expedition)
Telefon: 0152 291 94
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >