Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Visma Rekrytering för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Visma Rekrytering i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

Två Boendestödjare, Gruppboende Finningevägen 56


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Vi erbjuder friskvårdspeng och har regelbunden kompetensutveckling med föreläsningar och även utbildningar på högskolenivå.

Arbetsbeskrivning
I dina arbetsuppgifter ansvarar du tillsammans med brukaren att samordna och planera det individuella rehabiliteringsbehovet. Som boendestödjare ska du vara delaktig i att bedriva det pedagogiskt utvecklingsarbete med utgångspunkt från de individuella genomförandeplanerna. I arbetsuppgifterna ingår att planera och dokumentera enligt SoL, LSS och HSL. Du kommer att följa upp det målinriktade arbetet som ska vara sådant att det stärker den enskildes tilltro till ett självständigt liv.

Sjukvårdsuppgifter som medicindelning ingår också i arbetsuppgifterna.


Kvalifikationer
Vi söker dig som

- är utbildad Behandlingspedagog alternativt omvårdnadsutbildning med inriktning psykiatri eller annan utbildning som arbetsgivare bedömer likvärdig


Övriga kvalifikationer
Vi ser gärna att du har erfarenhet av att ha arbetat med målgruppen autism och självskadebeteenden .
För dokumentation använder vi datorbaserade stödsystem och ser därav att du har en god datorvana och att du kan behärska det svenska språket väl i tal och skrift

Giltigt körkort med B-behörighet är önskvärt

Personliga egenskaper som värdesätts
Förmåga att skapa förtroende, inge trygghet, vara stabil samt har tålamod. Ser möjligheter och framsteg och tror på människans förmåga att utvecklas.
God förmåga att arbeta strukturerat och lösningsfokuserat.
God samarbetsförmåga.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och intresse av att arbeta med målgruppen. Arbetet ställer stora krav på lyhördhet, eget ansvar och kreativitet.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Längd: Tillsvidare
Beskrivning Längd: Tillsvidare
Tidsbegränsad till: -
Tillträde: efter överenskommelse Urval kan komma att ske löpande under ansökningstiden.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2018-02-18
Ange referensnummer: 38/18)
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 2
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Birgitta Petersohn
Enhetschef
Telefon: 0152 295 85
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Kommunal
(Expedition)
Telefon: 0152 291 94
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Strängnäs tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >