Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Visma Rekrytering för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Visma Rekrytering i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

Undersköterska, Isabellagården 1 (vikariat)


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Vår verksamhetsstrategi - Brobygget skapar förutsättningar för att använda alla medarbetares kunskaper i utvecklingen av våra verksamheter. För medarbetare i Strängnäs kommun ingår ett aktivt deltagande i det kommunövergripande förbättringsarbetet. Isabellagården 1 är ett äldreboende med närhet till natur såväl som till de centralare delarna av Strängnäs. Vi har totalt 41 lägenheter. 20 av lägenheterna är särskilt boende och 21 lägenheter är för brukare med demenssjukdom. Av de 21 lägenheterna för brukare med demenssjukdom är fyra lägenheter vikta åt brukare med BPSD-problematik.

Arbetsbeskrivning
Arbetsuppgifterna som undersköterska består i att planera och utföra omvårdnadsarbete utifrån våra brukares behov. Våra brukares behov är i centrum och vi arbetar med ett rehabiliterande förhållningssätt, som innebär att dem som bor hos oss ska få hjälp att bibehålla sina förmågor så långt det är möjligt. I det dagliga arbetet erbjuder du brukarna ett socialt innehåll i vardagen. I arbetet ingår även delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter samt dokumentation enl. SOL.

Kvalifikationer
Vi söker dig som

- har en avslutad undersköterskeutbildning med godkända betyg
- har erfarenhet av arbete inom äldreomsorgen.
- har god datavana
- är intresserad av att arbeta inom äldreomsorgen och vill vara med och utveckla arbetet med ständiga förbättringar
- du ska ha en god samarbetsförmåga
- kan uttrycka dig väl i tal och skrift.

Det är meriterande med specialistutbildning inom äldreomsorg/demensvård exempelvis Silviasyster samt erfarenhet av demensvård

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du delar vår värdegrund; utveckling, respekt, öppenhet och tydlighet.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Längd: 6 månader eller längre
Beskrivning Längd: 6 månader eller längre
Tidsbegränsad till: 2018-12-31
Tillträde enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad: 68% Vikariat

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2018-02-18
Ange referensnummer: 56/18
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Eva Nordin
Enhetschef
Telefon: 0152 295 76
Mobil: -
E-post: -

Namn: Melissa Ojeda Mayta
HR-specialist
Telefon: 0152 293 64
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Kommunal
(Expedition)
Telefon: 0152 291 94
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >