Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Arbetsterapeut, Hemsjukvård och rehabilitering


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. I Hemsjukvård och rehabilitering arbetar arbetsterapeuter och fysioterapeuter tillsammans med distrikts- och sjuksköterskor där vi ansvarar för sjukvård och rehabiliteringsinsatser på primärvårdsnivå till kommunens invånare. Arbetsterapeuter och fysioterapeuter arbetar med vårdtagare i ordinärt och i särskilt boende samt inom personkrets LSS . Vi söker nu en legitimerad arbetsterapeut.

Arbetsbeskrivning
Som Arbetsterapeut kommer du att ansvara för bedömningar och beslut om arbetsterapeutiska åtgärder och uppföljningar samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel. Verksamhetsområdet innebär krav på bred kompetens och stor självständighet. Dina insatser skall bidra till att patienterna bibehåller och utvecklar bästa möjliga aktivitets- och funktionsförmåga oavsett boendeform. Delegering samt handledning av omvårdnadspersonal i aktiverande och rehabiliterande arbetssätt utgör en viktig del i arbetet .

Kvalifikationer
Vi söker dig som

- är legitimerad arbetsterapeut
- har god förmåga att uttrycka dig väl både tal och skrift på svenska
- har grundläggande datorkunskaper i Office och är trygg i datoriserad dokumentation
- har körkort för manuellt växlad personbil, samt god körvana
- har ett trevligt bemötande och sätter individen i centrum
- har goda samarbetsförmågor men kan också känna dig bekväm med att arbeta självständigt
- är trygg i dig själv och din yrkesroll.

Det är meriterande med flerårig yrkesverksamhet som arbetsterapeut samt erfarenhet inom kommunal vård och omsorg. Vi ser gärna att du har intresse av att arbeta med personer tillhörande personkrets LLS. Det är även meriterande med kunskap i Web SESAM, beställningssystem för hjälpmedel. Slutligen är det meriterande med kunskap i Treserva, vårddokumentationssystem.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och vi vill att du delar kommunens värdegrund: utveckling, tydlighet, respekt och öppenhet.

Välkommen med din ansökan redan idag, urval pågår löpande.


Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tidsbegränsad till: -
Tillträde snarast enligt överenskommelse.

Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-08-20
Ange referensnummer: 367/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Margareta Boklund
Enhetschef
Telefon: 0152 299 20
Mobil: -
E-post: -

Namn: Katharina Andersson
HR-specialist
Telefon: 0152 293 67
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Daniel Örjenstam
Svergies arbetsterapeuter
Telefon: 0721 46 2378
Mobil: -
E-post: -

Namn: Ann-Charlotte Boström
Svergies arbetsterapeuter
Telefon: 0761 253454
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >