Toppbild

Välkommen att söka jobb i Strängnäs kommun! Här hittar du alla våra aktuella jobb.

Strängnäs kommun använder Offentliga jobb som rekryteringsverktyg för att hantera jobbansökningar. Du söker jobben direkt via ett webbformulär som du når via respektive annons. Uppgifterna sparas hos Aditro Recruit i enlighet med Personuppgiftslagen (PUL).

Du som av någon anledning inte kan skapa ett konto på Offentliga jobb har även möjlighet att skicka in dina ansökningshandlingar via vår e-tjänst Sök jobbet.

 

Lärare, SFI Vuxenutbildningen


Arbetsplatsbeskrivning:
Välkommen att vara med och utveckla individen, verksamheten och samhället! Strängnäs kommun är en dynamisk organisation med 2 200 medarbetare som gärna provar nya arbetssätt och vägar. Tillsammans bidrar vi till välfärd för Strängnäs 34 000 invånare. Hos oss erbjuds en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Strängnäs kommun strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare. Vi vill att vår verksamhet genomsyras av öppenhet, tydlighet, utveckling och respekt. Här får våra medarbetare möjlighet att påverka medborgares vardag och forma en gemensam framtid. Här gör vi skillnad. Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Vuxenutbildningen i Strängnäs består av skolformerna kommunal vuxenutbildning (komvux) på grundläggande nivå, gymnasial nivå och svenska för invandrare (sfi) samt särskild utbildning för vuxna (särvux). Vuxenutbildningens elever utgör en mycket heterogen grupp med olika bakgrund, förutsättningar och erfarenheter. Vi har många spännande saker på gång inom verksamheten samtidigt som det införs nya lagförändringar och regeringen satsar på ett nytt ”kunskapslyft”! Vi är i startgroparna att vidareutveckla ”SvA-spåret”, en pedagogisk kontinuitet genom utbildningen i svenska som andraspråk från sfi till gymnasial nivå. Vi söker dig som vill vara med att utveckla och tänka nytt så att vi kan möta elevernas behov på bästa sätt!

Arbetsbeskrivning
Tjänsten består i att som lärare undervisa, handleda och stödja elever inom SFI. Att bidra till verksamhetens utveckling är också en självklar del av arbetet!
Tjänsten är en semestertjänst.


Kvalifikationer
Krav
Lärarlegitimation (alternativt lärarexamen och sökt legitimation) med ämnesbehörighet i:
-SFI
Goda färdigheter i att använda datorer/IT i undervisningen.

Meriterande
-behörighet i ytterligare ämnen som exempelvis SVA och svenska
- undervisning i svenska som andraspråk
- arbete i mångkulturell verksamhet
- arbete med elever i behov av särskilt stöd
-utvecklingsarbete och/eller kursövergripande samarbete

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper då vi söker dig som har förmåga att arbeta flexibelt och individanpassat utifrån varje elevs behov och ser fram emot att samarbeta och utveckla verksamheten tillsammans med engagerade medarbetare.

Saknas fullständig ämnesbehörighet kan en tidsbegränsad anställning vara aktuell.
Även deltid kan vara av intresse. .

Tjänsten tillsätts under förutsättning att elevunderlag finns.

Bifoga lärarlegitimation (om sådan finns) med din ansökan.
Anställningens omfattning
Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Längd: Tillsvidare
Beskrivning Längd: Tillsvidare
Tidsbegränsad till: -


Ansökan
Sista ansökningsdatum: 2017-08-14
Ange referensnummer: 401/17
Sök digitalt via webben, klicka här i samarbete med Offentligajobb.se

Lön
Löneform:

Anställning
Antal annonserade arbetstillfällen: 1
Arbetstid:

Kontaktpersoner:
Namn: Bengt Melin
Rektor
Telefon: 0152-29423
Mobil: -
E-post: -

Namn: Rose-Marie Heiskanen
Biträdande rektor
Telefon: 0152 297 99
Mobil: -
E-post: -

Fackliga företrädare
Namn: Marita Lilja
Lärarnas riksförbund
Telefon: 0728 438 866
Mobil: -
E-post: -


Övrig info: Kommunen tillämpar rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.

‹‹ Tillbaka

Strängnäs kommun, 645 80 Strängnäs | telefon 0152-291 00 | fax 0152-290 00 | e-post kommun@strangnas.se | organisationsnummer 212000-0365

  >