Stor scen med publikhav framför

Sommarfest 7 juni 2024

Starta sommarlovet på topp! Den 7 juni tar du dig till Visholmen i Strängnäs där du får uppleva konserter med både kända artister och lokala band. Förutom musik fyller vi hela festivalområdet med roliga saker att göra och foodtrucks med god mat. Fri entré, nyktert och garanterat skoj!

Vilka artister kommer?

Nu är det klart att Peg Parnevik, Jelassi och Samir & Viktor kommer till Sommarfest i Strängnäs! Håll koll på den här sidan – här släpper vi namn och aktiviteter allt eftersom.

Artisten Peg Parnevik
Artisten Jelassi
En lila ruta med ett frågetecken i
Artisten Peg Parnevik
Artisten Jelassi
En lila ruta med ett frågetecken i

Vad blir det för andra aktiviteter den 7 juni?

Så snart olika aktiviteter är spikade kommer vi att berätta om dem! Har du önskemål och vill vara med och påverka? Prata gärna med Ung i Strängnäs kommun!

Dagen startar med loppet Rulla och Rusa som arrangeras av Strängnäs 500. Loppet är anpassat för dig som har någon form av funktionsnedsättning, går i anpassad skola, arbetar i daglig verksamhet eller har rullande hjälpmedel. Banorna är 1,3 och 5,0 kilometer långa. Sedan blir det konserter både på en stor scen och på en mindre – oavbruten musikfest! Runt omkring på hela Visholmen är det också fullt av olika roliga saker att göra.

Vad kostar det att gå på Sommarfest i Strängnäs?

Det är helt gratis att gå på konserterna och aktiviteterna på Sommarfest i Strängnäs! Om du vill delta i något av loppen kostar det pengar och du anmäler dig på webbplatsen för Strängnäs 500.

Var är sommarfesten i Strängnäs den 7 juni?

På Visholmen i Strängnäs! Där kommer vi att ordna ett stort festivalområde med en stor scen och en mindre. Det kommer finnas foodtrucks och många aktiviteter. Kulturhuset Multeum kommer också att hålla extra öppet där biblioteket erbjuder lugnare aktiviteter.