Information

Lärare bild årskurs 4-9, Mariefreds skola

Om jobbet

Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss? Barn- och utbildningsnämndens verksamhetsområden omfattar förskola, pedagogisk omsorg, grundskola, grund- och gymnasiesärskola, gymnasieskola, SFI/Vuxenutbildning och elevhälsa. Vi är cirka 1000 medarbetare som arbetar i utbildningskontorets verksamheter. Vi är en F-9 skola med 715 härliga elever, i hjärtat av den dynamiska idyllen Mariefred. Det finns bra kommunikationer med tåg och buss eller bil, både från Stockholm, Södertälje och Eskilstuna. Här arbetar positiva medarbetare och engagerade chefer, som vill vidareutveckla skolans elevaktiva klimat. Vi har legitimerade kollegor för utbyte, diskussioner och kollegialt utbyte. Vill du vara med oss?

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består av planering, uppföljning och genomförande av undervisning samt mentorskap. Du kommer att arbeta tillsammans med andra pedagoger från årskurs 3-9 samt speciallärare och specialpedagog.

Kvalifikationer

Vi söker dig som: • är utbildad legitimerad lärare i bild i kombination med annat ämne, gärna musik och har gärna några års erfarenhet i yrket • behärskar det svenska språket, muntligt och skriftligt • är van vid att använda digitala hjälpmedel i undervisningen • har ett tydligt pedagogiskt ledarskap i klassrummet som kombineras med värme och har förmågan att se den enskilda eleven • är en trygg person som är handlingskraftig och idérik • har lätt för att samarbeta och kommunicera med både barn och vuxna • är engagerad och positiv med goda ledaregenskaper • har förmåga att samarbeta och ett stort intresse i varje enskild elevs utveckling. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och vill att du delar kommunens värdegrund, utveckling, respekt, öppenhet och tydlighet. Det är meriterande om du som söker har erfarenhet av att undervisa elever i behov av särskilt stöd. Välkommen med din ansökan redan idag, urval sker löpande.

Övrigt

Vi är en attraktiv tillväxtkommun med drygt 37 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att göra invånarnas vardag så bra som möjligt nu och i framtiden. Våra medarbetare trivs hos oss, det ser vi i vår årliga medarbetarundersökning. I organisationen arbetar vi aktivt med vår vision och vår värdegrund som präglas av respekt, öppenhet, utveckling och tydlighet. Vi vill att du som medarbetare trivs och bygger vår framtida kommun tillsammans med oss. Vi behöver din kompetens, ditt engagemang och dina erfarenheter. Tillsammans gör vi varandra bättre! Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-04-10

Referensnummer: 116/20


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Löneform:

Arbetstid: Heltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Strängnäs kommun tillämpar Rökfri arbetstid.


Upplysningar

Magnus Erikson ,

Telefon: 0159 29768


Sandra Östman,

Telefon: 0159-29763


Anne-Maria Lander,

Telefon: 0159 29761

E-postadress: Anne-Maria.Lander@strangnas.se


Fackliga kontaktpersoner

Jarl Gullbrandsson Tel: 0159 297 64


Jörg v Malchus Tel: 0159 29764


Christian Eriksson Tel: 0159 29764


Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 februari 2020
Arbete och företagande