Andra webbplatser

Information

Vikarier till Personlig assistans

Arbetsuppgifter

Vi har behov av timvikarier för omgående anställning i Mariefred och Strängnäs med omnejd. Arbetet innebär att du ska kunna arbeta självständig i brukarens hem och samverka med andra samarbetspartner. I uppdraget ingår att utföra vissa sjukvårdsuppgifter med delegation från sjuksköterska. Du behöver vara flexibel och lyhörd med ett professionellt bemötande. Arbetstiden kan vara dag, kväll, natt och helg. Vi arbetar utifrån Strängnäs kommuns värdegrund: *Vi utvecklar individen, verksamheten och samhället. *Vi bemöter alla med respekt och värdighet. *Vi är tydliga i vårt agerande, i vårt förhållningssätt och i våra roller. *En fri och öppen diskussion är grunden för vårt förhållningssätt.

Kvalifikationer

Kravprofil: - Vi lägger stor vikt på personlig lämplighet och intresse av att arbeta med målgruppen och att du har förmåga att skapa goda och trygga relationer. - Du har en avslutad gymnasial utbildning inom omvårdnad eller utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. - Du har god förmåga att sätta individens behov i centrum. - Du har god samarbetsförmåga men kan också arbeta självständigt med förmåga att göra egna bedömningar och fatta egna beslut. - Du har god förmåga att engagera dig i din egen och verksamhetens utveckling. Vi ser även att du har vilja och färdighet att våga pröva nytt!


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2019-02-11

Referensnummer: 443/18


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Timavlönad

Löneform:

Arbetstid: Timavlönad

Tillträde: Vi har behov av vikarier för omgående anställning. Vikariatets längd och sysselsättningsgrad sker enligt överenskommelse.


Upplysningar

Malin Bergman,

Telefon: 0152 29235


Magdalena Mayta,

Telefon: 0152-299 53


Fackliga kontaktpersoner

Tuire Lindberg Tel: 0152 291 94


Skriv ut
Senast uppdaterad: 19 december 2018
Arbete och företagande