Information

Undersköterska 75%, Kristinagården 1

Om jobbet

Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss? Kristinagården är en särskilt boende för vård och omsorg som ligger mycket centralt och har nära till allt. Det särskilda boendet har 73 lägenheter, 16 lägenheter är för personer med en demenssjukdom. Kristinagården inriktar sig på personcentrerad vård och omsorg där de äldre, anhöriga och närstående ska känna sig hemma i en välkomnande miljö, uppleva gemenskap och delaktighet i den sociala gemenskapen. Målsättningen för Kristinagården är att skapa trygghet, välbefinnande och förtroende genom att vara ett stöd i vardagen och finnas tillgängliga dygnet runt. Vi vill att den enskilde får en god omvårdnad utifrån behov och egna önskemål omgiven av en kompetent personal.

Arbetsuppgifter

Till vår demensavdelning söker vi nu en undersköterska. I din roll som undersköterska arbetar du genom att utgå från varje brukares behov och önskemål, för att ge en trygg och god omvårdnad för de boende på Kristinagården, enligt uppdrag från biståndshandläggaren.

Kvalifikationer

Vi söker dig som; - har en undersköterskeutbildning, annan utbildning som bedöms som likvärdig - sätter brukarens behov i centrum - är tydlig och öppen i din kommunikation med kollegor och ledning - har en hög grad av samarbetsförmåga - arbetar mål- och resultatorienterat - har ett flexibelt förhållningssätt i arbetet - har god förmåga att uttrycka dig både i tal och skrift - är ansvarsfull, flexibel och har en god förmåga att planera och organisera - är en glad, hjälpsam och positiv kollega som är trygg i din yrkesroll - är öppen för idéer och har en förmåga att hitta lösningar och att se möjligheter i olika situationer. Det är meriterande med erfarenhet från arbete inom demensvård samt om du har dokumentationsvana. Vi vill även att du delar och arbetar i enlighet med Strängnäs kommuns värdegrund. Välkommen med din ansökan redan idag, urval och intervjuer sker löpande.

Övrigt

Vi är en attraktiv tillväxtkommun med 35 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att göra invånarnas vardag så bra som möjligt nu och i framtiden. Våra medarbetare trivs hos oss, det ser vi i vår årliga medarbetarundersökning. I organisationen arbetar vi aktivt med vår vision och vår värdegrund som präglas av respekt, öppenhet, utveckling och tydlighet, Vi vill att du som medarbetare trivs och bygger vår framtida kommun tillsammans med oss. Vi behöver din kompetens, ditt engagemang och dina erfarenheter. Strängnäs kommun tillämpar Rökfri arbetstid. Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-04-06

Referensnummer: 143/20


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: Deltid

Tillträde: Tillträde 15 juni 2020 eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad 75%


Upplysningar

Gunilla Gillberg ,

Telefon: 0152 295 90


Fackliga kontaktpersoner

Ibrahim Katic Tel: 0152 291 94


Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 februari 2020
Arbete och företagande