Information

Undersköterska, Kristinagården 2

Om jobbet

Vill du utvecklas och utveckla Strängnäs kommun tillsammans med oss? Kristinagården är en särskilt boende för vård och omsorg som ligger mycket centralt och har nära till allt. Det särskilda boendet har 73 lägenheter, 16 lägenheter är för personer med en demenssjukdom. Kristinagården inriktar sig på personcentrerad vård och omsorg där de äldre, anhöriga och närstående ska känna sig hemma i en välkomnande miljö, uppleva gemenskap och delaktighet i den sociala gemenskapen. Målsättningen för Kristinagården är att skapa trygghet, välbefinnande och förtroende genom att vara ett stöd i vardagen och finnas tillgängliga dygnet runt. Vi vill att den enskilde får en god omvårdnad utifrån behov och egna önskemål omgiven av en kompetent personal.

Arbetsuppgifter

Uppdraget som undersköterska på Kristinagården 2 i Strängnäs Kommun är att ge våra brukare omsorg och service genom att bemöta deras individuella behov och önskemål, utifrån beviljat bistånd enligt SOL. Som undersköterska utför du sedvanliga undersköterskeuppgifter och även vissa delegerade medicinska insatser på delegering av sjuksköterska. Dina arbetstider är schemalagda.

Kvalifikationer

Vi söker dig som: • har examen från omvårdnadsprogrammet eller annan utbildning som bedöms likvärdig alternativ arbetslivserfarenhet som är relevant för tjänsten • har dator och dokumentationsvana • har goda kunskaper i svenska språket såväl i tal som skrift • är ansvarsfull, flexibel och har en god förmåga att planera och organisera • är en glad, hjälpsam och positiv kollega som är trygg i din yrkesroll • är öppen för idéer och har en förmåga att hitta lösningar och se möjligheter i olika situationer. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i äldreomsorgen. Välkommen med din ansökan redan idag!

Övrigt

Vi är en attraktiv tillväxtkommun med drygt 37 000 invånare i hjärtat av Mälardalen. Vi har bra kommunikationer. Härifrån är det knappa 50 minuters resväg med tåg till Stockholm, och än mycket närmare till exempelvis Eskilstuna. Hos oss får du vara med och göra skillnad, både för individen och för samhället. Vi erbjuder en dynamisk arbetsplats med en stor bredd av meningsfulla och utmanande jobb med goda möjligheter att påverka och utvecklas. I Strängnäs kommun arbetar drygt 2 500 kunniga och kompetenta medarbetare. Tillsammans arbetar vi för att göra invånarnas vardag så bra som möjligt nu och i framtiden. Våra medarbetare trivs hos oss, det ser vi i vår årliga medarbetarundersökning. I organisationen arbetar vi aktivt med vår vision och vår värdegrund som präglas av respekt, öppenhet, utveckling och tydlighet. Vi vill att du som medarbetare trivs och bygger vår framtida kommun tillsammans med oss. Vi behöver din kompetens, ditt engagemang och dina erfarenheter. Tillsammans gör vi varandra bättre! Vi ber dig som sökande att ansvara för dokumentation av din kompetens på ett sätt som medger en saklig, kvalitativ bedömning. Som kommun omfattas vi av offentlighetsprincipen och innebär att vi är skyldiga att lämna ut ansökningshandlingar som begärs av allmänheten och massmedia. Strängnäs kommun har gjort mediaval för denna rekrytering och undanber därför bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster. Strängnäs kommun tillämpar Rökfri arbetstid.


I samarbete med offentliga jobb

Sista ansökningsdatum: 2020-03-31

Referensnummer: 113/20


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Omfattning: Deltid

Löneform:

Arbetstid: Deltid

Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Visstidsanställning sysselsättningsgrad 60 %.


Upplysningar

Eva Cedervall,

Telefon: 0152-29588


Fackliga kontaktpersoner

Fackliga företrädare Tel: 0152-291 00


Skriv ut
Senast uppdaterad: 26 februari 2020
Arbete och företagande