Sundby Parks förskola

Fasadbild på Sundby Parks förskola

Vi är en liten förskola med tre stycken avdelningar, Kotten, Fröet och Kastanjen. Vi har ett unikt läge med en stor härlig gård som ger barnen möjlighet till en spännande utevistelse. Vi har nära till skogen och bra kommunikationer med busshållplatsen precis bredvid.

Avdelningar

Förskolan har tre avdelningar med barn i åldern 1-5 år:

  • Kotten 1-3 år
  • Fröet 1-3 år
  • Kastanjen 4-5 år

Följ ditt barns dagar i förskolan

Via vår lärplattform kan du enkelt följa ditt barns dagar på förskolan och vad dom gör där. Den används också för att skicka ut information från förskolan.

Förskolans pedagogiska arbete

Vi arbetar med Grön Flagg som är ett verktyg för alla pedagogiska verksamheter som vill arbeta med hållbar utveckling i såväl undervisning som daglig drift. Att vara ute mycket och leka och upptäcka är både roligt och bra för barnen. Vår stora gård inbjuder barnen till olika former av lek och med skogen som granne har vi stora möjligheter att utforska naturen.

Förskolan arbetar även med Bornholmsmodellen för de äldre barnen och Babblarna för de yngsta barnen. Vi har dagliga språkstimulerande samlingar för alla åldrar.

Mat och meny

Sundby park har mottagningskök och får maten levererad från centralköket. Det serveras husmanskost som lagats från grunden och flera olika sorters grönsaker varje dag. Måltiderna äts på avdelningarna.  

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019