Täppans förskola

Entrésidan på Täppans förskola

Vi finns i ett naturskönt område och eftersom vi har nära till skogen använder vi oss av naturen som en pedagogisk resurs. Lokalerna är ljusa och nyrenoverade. Inredda för barnens bästa med lärorikt pedagogiskt material. Det ges utrymme till fri lek, men också till att finna lugn och ro. Täppan består av två avdelningar. För de yngre barnen avdelning ekorren och de äldre barnen avdelning igelkotten.

Avdelningar

Förskolan har två avdelningar med barn i åldrarna 1-5 år:

  • Ekorren
  • Igelkotten

Följ ditt barns dagar i förskolan

Via vår lärplattform kan du enkelt följa ditt barns dagar på förskolan och vad dom gör där. Den används också för att skicka ut information från förskolan.

Förskolans pedagogiska arbete

Vi arbetar tematiskt och har fokus på barns inflytande, vilket innebär att de ska kunna påverka sin situation och verksamheten. Sång, rörelse och skapande aktiviteter är dagliga inslag i vår verksamhet. Vi är ute på vår motoriskt inbjudande gård en till två gånger varje dag.

Mat och meny

Täppans förskola har tillagningskök där maten lagas från grunden av vår kock. Det serveras husmanskost och flera olika sorters grönsaker varje dag. Maten serveras på avdelningarna.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Kontakt

Skriv ut
Senast uppdaterad: 13 juni 2019