Pengar, bidrag och ekonomi

Ibland uppstår situationer i livet som får ekonomin att trassla till sig. Det kan handla om arbetslöshet eller otillräckliga inkomster. Emellanåt kan det behövas stöd i ekonomisk planering, budgetering och skuldhantering.

Oavsett anledning till din ekonomiska situation kan du vända dig till kommunen för att få stöd och hjälp. På Jobbtorg Strängnäs finns socialsekreterare för ekonomiskt bistånd och coacher som tillsammans arbetar för att fler medborgare i Strängnäs kommun ska ha en egen försörjning

Kontakt

 • Jobbtorg Strängnäs

  E-postadress:

  jobbtorg@strangnas.se

  Besöksadress:

  Trädgårdsgatan 12, 1 trappa

  645 80 Strängnäs

  Öppettider reception:

  Folkhälsomyndigheten har 2020-11-04 beslutat om ytterligare skärpningar och inför nu lokala allmänna råd även i Södermanland utifrån Covid -19. Med anledning av detta har Jobbtorg ställt om sin verksamhet för att minimera risken för smittspridning.

  Detta medför att Jobbtorgs reception är stängd och inga personliga besök genomförs.

   

  För att undvika onödig köbildning vill vi uppmana er att i första hand ansöka digitalt via strangnas.se.

  För att möjliggöra inlämning av ansökningar/ kompletteringar lämnas de i den brevlåda som står i entrén. Entrén är öppen mellan klockan 9-16.
  Utskrift/kopiering

  Mellan kl 13-14 måndag-fredag finns det möjlighet till att kopiera och skriva ut handlingar inne i receptionen som tidigare. Dock är det inte möjligt att handläggare möter upp dig. Vid frågor hänvisas du istället till våra telefontider.

  Telefon

  Om du har ett aktuellt ärende kontaktar du din handläggare.

  1. Handläggarna har fasta telefontider mellan 8:30-9:30 samt 13:00-13:30 måndag-fredag.
  2. Har du inte ett aktuellt ärende på ekonomiskt bistånd hänvisar vi till Jobbtorgs servicetelefon på telefonnummer 0152-29959.
 • Servicetelefon

  Telefon:

  0152-299 59

  För dig som inte har ett pågående ärende.

Skriv ut
Senast uppdaterad: 21 januari 2021